Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Simonswerk
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Simonswerk
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 12:13
Compania germana Simonswerk este unul dintre promotorii consacrati de balamale pentru usi, de peste 120 de ani stabilind, practic, standardele de calitate in acest domeniu de activitate. Strategia societatii se axeaza pe promovarea permanenta a unor produse inovatoare si de inalta performanta, ceea ce a dus la succesul consemnat de firma de-a lungul timpului. Principalele game promovate in prezent sunt constituite de sistemele de balamale Variant (solutii pentru aplicatii rezidentiale, cu proprietati optime de incarcare si securitate), Tectus (versiuni moderne, cu design ascuns), Baka (modele destinate usilor de intrare executate din lemn) si Siku (balamale pentru tamplarie din PVC). Principalele caracteristici ale produselor Simonswerk sunt reprezentate de perioada extinsa de exploatare si functionarea precisa pe parcursul intregului interval de utilizare. Serviciile asigurate de expertii companiei includ, printre altele: suport tehnic „in situ”, termene scurte de livrare, asistenta in activitatile practice, informari comprehensibile despre caracteristicile produselor etc.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei Simonswerk pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK