Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Somfy
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Somfy
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 12:07
Reprezentanta autohtona a producatorului francez Somfy pune la dispozitia beneficiarilor autohtoni motoare si sisteme de comanda pentru automatizarea unor sisteme destinate sporirii confortului incintelor, cum ar fi rulouri, copertine, jaluzele, perdele si rolete textile, respectiv a usilor de garaj si portilor de acces. De asemenea, asigura o serie complexa de servicii, dintre care se disting cele de consiliere pentru dezvoltarea strategiei de afaceri, asistenta tehnica sau garantia internationala a produselor Somfy, care se situeaza la cinci ani. Prin intermediul depozitului din Brasov, al reprezentantilor teritoriali si al unei retele care include peste 100 de dealeri, Somfy efectueaza livrari la nivel national. Unul dintre produsele promovate intens in ultima vreme este reprezentat de elementele de actionare automata pentru sisteme de umbrire ce reactioneaza automat la conditiile meteo specifice, creand un concept inovator de fatada bioclimatica. De altfel, aspectele legate de eficienta energetica sunt o preocupare constanta a companiei, Somfy fiind membru fondator al organizatiei Romania Green Building Council (RoGBC).
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei Somfy pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK