Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Soudal
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Soudal
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Mai 2014 12:26
Holdingul Soudal, unul dintre cei mai importanti producatori de spume poliuretanice, izolanti si adezivi, deruleaza o campanie intensa de expansiune la nivel international, axandu-se, de asemenea, pe lansarea de produse inovatoare (acestea sunt proiectate in cadrul departamentului propriu de cercetare si dezvoltare) si pe extinderea gamei sortimentale. Astfel, anul acesta a  preluat firma TKK Slovenia, unul dintre cei mai importanti producatori de profil din zona balcanica si a inregistat in primele noua luni din 2013 o crestere de 10% a vanzarilor fata de intervalul corespunzator al anului trecut, cand cifra de afaceri totala s-a situat la nivelul de 437 milioane de euro. Subsidiara autohtona estimeaza pentru actualul exercitiu financiar si pentru 2014 o majorare a incasarilor care s-au situat in 2012 la nivelul de 7,3 milioane de lei. In oferta autohtona se regasesc spume poliuretanice, etansanti (acrilici, siliconici, poliuretanici si de tip MS Polymer), adezivi, benzi hidroizolante, alti sigilanti si accesorii.
 
***
 
Foto: Jerzy Bazan, director general Soudal
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitectuala & Adezivi si spume poliuretanice
 
Distinctia a fost acordata companiei Soudal pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK