Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Temad Co
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Temad Co
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 09:19
Infiintata in anul 1994, Temad CO - Brasov a devenit un nume de referinta pe piata materialelor de etansare, fiind unic importator al marcilor Bison, Griffon, Uhu, MEM - Bostik si Tremco - Illbruck. Din oferta companiei fac parte peste 2.500 de articole stocabile: adezivi si etanseizanti (40% din total), vopsele de tip spray si recipiente sub presiune pentru aplicatii tehnice (15%), accesorii pentru termoizolatii si plasa din fibra de sticla (peste 10%), respectiv alte grupe de produse. Temad CO detine si marca proprie Rino, care cuprinde sigilanti (siliconici, acrilici, hibrid) si benzi de etansare din aluminiu (cu butil sau cu bitum). Alte marci proprii sunt Swordflex - abrazive, Stark Bohrer - burghie, Termico - plasa din fibra de sticla si accesorii pentru termoizolatii. Compania mai detine 14 filiale cu depozite locale si o linie de prelucrare a profilelor din aluminiu, la Brasov. Experienta de 20 de ani pe piata materialelor auxiliare pentru constructii si industrie este o dovada a calitatii produselor si serviciilor oferite de catre Temad clientilor din intreaga tara.
 
***
Foto: Andrei Ivan, manager vanzari Temad Co
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitecturala & Adezivi si spume poliuretanice
 
Distinctia a fost acordata companiei Temad Col pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK