Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Teraplast
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Teraplast
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 12:30
Compania Teraplast produce sub brand TeraGlass tamplarie termoizolanta din PVC, promovand ansambluri in conformitate cu legislatia europeana in vigoare. Modelele sunt executate din profile cu 4, 6 sau 7 camere de izolare, din clasele A sau B. Feroneria este din seria Roto NT, caracteristica de etansare fiind asigurata prin intermediul a doua sau trei garnituri perimetrale din EPDM. Rigidizarea este obtinuta cu ajutorul unor armaturi speciale din otel zincat. Pachetul de geam termoizolant include sticla Low-E si insertie de gaz inert (argon). Produsele sunt disponibile in variante fixe sau mobile (cu deschidere simpla si oscilo-batanta), existand posibilitatea executiei unor sortimente curbate. Din punct de vedere al finisajului, tamplaria TeraGlass este livrata in culoare alba sau diverse nuante imitatie de lemn (stejar, nuc, mahon, wenge). Suplimentar, compania pune la dispozitia beneficiarilor o gama extinsa de accesorii, cum ar fi plase de protectie impotriva insectelor, jaluzele, rulouri, sprosuri decorative, glafuri etc.
 
***
Foto: Ciprian Coman, director de vanzari Teraplast
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Teraplast pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK