Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: TS Locks Distribution
PREMIUL EURO-FEREASTRA: TS Locks Distribution
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Mai 2014 13:21
Furnizorul de feronerie si accesorii TS Locks Distribution isi efectueaza livrarile prin intermediul celor sase depozite detinute in Constanta, Iasi, Baia Mare, Brasov, Timisoara si Bucurest, respectiv cu suportul echipei proprii de vanzari. Sunt indeplinite preponderent cereri pentru feronerie, acestea detinand o pondere de 75% din total. Cele mai numeroase comenzi din ultima perioada au provenit din zona Moldovei, pentru incuietori destinate usilor. Activitatea firmei se deruleaza in cadrul unei hale de stocare prevazuta cu birouri, cu o suprafata de 4.000 mp, pentru dezvoltarea careia au fost alocate in ultimii ani fonduri in valoare de aproximativ un milion de euro. In oferta generala a firmei se regasesc, in principal, sisteme de inchidere Kale pentru ansambluri din PVC/aluminiu, elemente de acces pentru hoteluri, feronerie marcile Jazz si Hoppe, categorie care include cilindri, manere tip rozeta, cremoane etc. Inainte de a functiona ca o firma distincta, compania TS Locks Distribution a activat ca un departament independent al societatii Trading Stress, avand calitatea de distribuitor exclusiv al marcii de feronerie Kale.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei TS Locks Distribution pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK