Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Vorne Sisteme
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Vorne Sisteme
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 10:38
Infiintata in anul 1985, compania Ileri Kalipcilik, din Turcia, a lansat in anul 2002 marca Vorne, ceea ce a marcat si initierea productiei de accesorii pentru ferestre din PVC. Au urmat investitii semnificative in dezvoltare si in sortimente inovatoare, contribuind la ascensiunea Vorne pe acest segment de activitate. In acelasi timp, compania are o contributie importanta in ceea ce priveste expansiunea sectorului de ferestre si usi din PVC, aluminiu si lemn din Turcia, acoperind o mare parte a cererii locale. De asemenea, deruleaza operatiuni de export in 35 de tari, iar procesul ce presupune sporirea gradului de expunere internationala continua. Intrucat Romania se situeaza in topul celor mai importante cinci state in care se efectueaza livrari si a fost identificat, in acelasi timp, un potential deosebit de dezvoltare prin pozitia geostrategica pe care o detine, in luna iulie 2012 a fost inaugurat, in Bucuresti, primul depozit integrat (sediu administrativ si centru logistic) de peste hotare al Vorne, iar la inceputul anului 2014 au fost deschise inca doua depozite proprii la Bacau si Cluj. Scopul declarat de reprezentantii companiei este acela ca serviciile oferite pe pietele din Romania si din alte tari europene sa fie aduse la standardele cele mai inalte, iar impreuna cu reteaua de distribuitori, sa ofere cele mai potrivite solutii la toate nevoile beneficiarilor.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei Vorne Sisteme pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK