Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PROFINE: Profile de 88 mm pentru case pasive
PROFINE: Profile de 88 mm pentru case pasive
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Feb 2016 09:27
Grupul Profine International, ce reuneste marcile Trocal, KBE si Kömmerling, continua strategia de asigurare a compatibilitatii profilelor din portofoliul propriu, prin dezvoltarea unui nou sistem de 88 mm. Printr-o asemenea masura aplicata unui profil din clasa premium se doreste reiterarea succesului inregistrat cu sistemul de 76 mm in urma cu doi ani. Seria este dezvoltata pe o platforma comuna celor trei branduri detinute de Profine, urmand sa fie disponibila pe piata de profil incepand cu luna iulie 2016.
Sistemul se caracterizeaza printr-un nivel ridicat de adaptabilitate, permitand folosirea de elemente similare din categoriile armaturii, garniturilor de sigilare, baghetelor de geam termoizolant, profilelor de conectare, tehnologiilor de dezvoltare ulterioara etc. Se asigura, astfel, imbunatatirea productivitatii proceselor de productie a tamplariei termoizolante, precum si reducerea costurilor de achizitie si de stocare. Coeficientul de transfer termic la nivelul ramei este de 0,95 W/mpK, indeplinind cerintele impuse de standardul pentru case pasive. Valorile respective pot fi chiar imbunatatite, prin insertia unor profile termoizolante din gama proEnergyTec.
Un alt avantaj este legat de stabilitatea deosebita a profilelor in cazul proiectarii unor ansambluri de mari dimensiuni, cu design unic din punct de vedere arhitectural. Alte noutati deja anuntate de Profine pentru primavara acestui an sunt constituite de profilele speciale din seria de 76 mm, noua serie liftant-glisanta pentru constructia de usi PremiDoor 76, sistemul de placare cu aluminiu AluClip Zero, la care se adauga tehnologiile de finisaj al suprafetelor, cum ar fi, de exemplu, cele de acoperire cu un lichid sintetic avand rolul de protectie avansata impotriva factorilor agresivi de mediu. In ceea ce priveste divizia de produse semifabricate, aceasta va prezenta cu ocazia targului cutia de rulouri exterioare VariNova cu extensie optionala de umbrire sau sistemul individual Naxos. 
 
Total stiri publicate: 12943
12943 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK