Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REHAU: Piata de profile PVC a crescut cu pana la 5% in 2017
REHAU: Piata de profile PVC a crescut cu pana la 5% in 2017
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Ian 2018 06:16
Adin Tabacu, director general al Rehau Romania, considera ca „piata de profile din PVC a inregistrat o usoara crestere in anul 2017 – situata, probabil, undeva intre 3 % si 5 %. Concurenta in planul preturilor a ramas accentuata, conducandu-i pe producatori (atat pe cei de profile, cat si pe cei de ferestre) la diverse «artificii» privind calitatea produselor, precum si modul de distributie a acestora. Preocuparea pentru exportul de ferestre se afla in continuare pe primul plan al fabricantilor de tamplarie, chiar daca, dupa datele noastre, a avut loc un anumit recul in aceasta privinta (nefiind clar inca daca se poate vorbi despre o scadere consistenta). Un declin vizibil, de aceasta data, s-a consemnat pe segmentul reabilitarilor termice ale cladirilor de locuit, probabil dat fiind faptul ca anul 2017 nu a fost unul electoral. A continuat totusi ascensiunea usoara a sistemelor de profile mai performante – respectiv cu mai multe camere de izolare, adancime constructiva superioara, parametri de termo-fonoizolare mai buni. O tendinta similara s-a manifestat inclusiv in privinta profilelor colorate, in raport cu sistemele albe. In contextul dat, divizia de profile a Rehau Romania a inregistrat vanzari de aproximativ ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK