Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REYNAERS: Programul de investitii se implementeaza in continuare
REYNAERS: Programul de investitii se implementeaza in continuare
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 22 Aug 2017 12:03
In cadrul unui comunicat, publicat recent de oficialii companiei belgiene Reynaers, se arata faptul ca societatea continua sa implementeze un program ambitios de dezvoltare nationala/ internationala, concomitent cu expansiunea capacitatilor de productie si a bazei logistice pe plan global, dar mai ales pe anumite piete-tinta, pentru a preintampina cresterea estimata a cererii de sisteme din aluminiu la nivel mondial. De altfel, inclusiv intr-o serie de articole anterioare, publicate pe portalul grupului, s-au evidentiat cateva din obiectivele pe termen scurt si mediu ale corporatiei. „Ca urmare a investitiilor continue ale Reynaers pe segmentul solutiilor din aluminiu inovatoare si sustenabile, precum si expansiunii geografice robuste, compania are ca scop sa-si majoreze cifra de afaceri din 2016, care s-a situat la ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12795
12795 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK