Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SAINT-GOBAIN: Crestere LFL de 9,4% a vanzarilor de sticla float
SAINT-GOBAIN: Crestere LFL de 9,4% a vanzarilor de sticla float
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 11 Mai 2017 20:21
In cadrul raportului financiar ce evidentiaza situatia din primul trimestru al anului in curs (coroborat cu o prezentare destinata investitorilor institutionali), oficialii grupului Saint-Gobain au anuntat ca vanzarile departamentului de sticla float (Saint-Gobain Glass - SGG) au consemnat o crestere organica de +9,4%, daca se ia in considerare baza de comparare like-for-like  - LFL (ce presupune analiza cresterii ajustate a vanzarilor pentru companiile nou-integrate sau ce au fost preluate de alte societati). Desi, in principiu, sporirea se bazeaza mai ales pe livrarile de seturi vitrate pentru industria auto, cererea de sticla arhitecturala a inceput sa fie ceva mai consistenta ca in 2016, iar sporirea s-a datorat, aproape exclusiv, unei majorari deosebite a comenzilor de pe piata constructiilor si din industria auto in Asia si zonele emergente (fiind nominalizata cu precadere Europa de Est). Totodata, a fost mentionat un efect calendaristic favorabil, in general, cu un aport de +3% la vanzarile totale, iar strict pentru divizie s-a precizat ca operatiunile pe segmentele industriei auto si din constructii, derulate in tarile emergente, au dus la consemnarea unui rezultat deosebit in domeniul vitrajelor. Astfel, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat al corporatiei, cresterea organica de +9,4%, combinata cu activitatile operationale ce au fost mult imbunatatite in anii anteriori, a determinat, printre altele, ca ponderea vanzarilor de sticla float in totalul cifrei de afaceri din trimestrul intai a.c. sa fie relativ substantiala. In acest context, conducerea corporatiei ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12942
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK