Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SAINT-GOBAIN: Majorare LFL de 6,5% a vanzarilor de sticla float
SAINT-GOBAIN: Majorare LFL de 6,5% a vanzarilor de sticla float
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 24 Feb 2017 18:45
In cadrul raportului financiar ce evidentiaza situatia din 2016, oficialii grupului Saint-Gobain au anuntat ca vanzarile departamentului de sticla float (Saint-Gobain Glass - SGG) au consemnat o crestere organica de +6,5%, daca se ia in considerare baza de comparare like-for-like  - LFL (ce presupune analiza cresterii ajustate a vanzarilor pentru companiile nou-integrate sau ce au fost preluate de alte societati). Desi, in principiu, sporirea se bazeaza mai ales pe livrarile de seturi vitrate pentru industria auto, cererea de sticla arhitecturala a inceput sa fie ceva mai consistenta ca in 2015, iar sporirea s-a datorat, aproape exclusiv, unei majorari deosebite a cererii de pe piata constructiilor si din industria auto in Asia si zonele emergente (fiind nominalizata cu precadere Europa de Est), precum si o crestere cantitativa a livrarilor in vestul Europei (ca urmare a imbunatatirii volumului lucrarilor de constructii), ceea ce a determinat si o sporire a pretului sortimentelor float, in regiunea respectiva. In cazul seturilor vitrate pentru industria auto, pretul s-a stabilizat la un nivel considerat a fi optim. Astfel, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat al corporatiei, cresterea organica de +6,5%, combinata cu activitatile operationale ce au fost mult imbunatatite in anii anteriori, a generat pentru 2016 o continuare a trendului ascendent al marjei operationale, de la 7,9% la 9,1%, cu un varf de 9,5% in semestrul al doilea. In acest context, conducerea corporatiei ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12867
12867 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK