Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 23 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SELENA are o cota de 15% pe piata spumelor poliuretanice din Romania
SELENA are o cota de 15% pe piata spumelor poliuretanice din Romania
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Nov 2017 09:18
Implementarea de sisteme si tehnologii noi din gama produselor chimice de constructii, prezenta activa pe piata, oferta unei game extinse de servicii in fiecare etapa a colaborarii sunt doar cateva din proiectele pe care Selena Romania le deruleaza in prezent. Pe termen mediu si lung, tinta majora este constituita de dezvoltarea portofoliului de clienti in segmentul B2B pentru o mai buna penetrare a produselor si punerea in valoare a beneficiilor acestora. Parteneriate durabile nu reprezinta doar un slogan, fiind obiectivul central, urmarit permanent de managementul companiei. In continuare, Daniel Sipu, managerul general al companiei se refera la situatia pietei.
- Care este situatia actuala pe piata locala a etansantilor si materialelor profesionale de sigilare?
- Anul 2017 a fost plin de provocari pentru toti producatorii de spume poliuretanice (PU), din cauza cresterii semnificative a preturilor materiilor prime. De asemenea, ...

Continutul stirii este acesibil numai abonatilor Agenda Constructiilor & Fereastra
 
13003 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK