Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 21 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SELENA are o cota de 15% pe piata spumelor poliuretanice din Romania
SELENA are o cota de 15% pe piata spumelor poliuretanice din Romania
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Nov 2017 09:18
Implementarea de sisteme si tehnologii noi din gama produselor chimice de constructii, prezenta activa pe piata, oferta unei game extinse de servicii in fiecare etapa a colaborarii sunt doar cateva din proiectele pe care Selena Romania le deruleaza in prezent. Pe termen mediu si lung, tinta majora este constituita de dezvoltarea portofoliului de clienti in segmentul B2B pentru o mai buna penetrare a produselor si punerea in valoare a beneficiilor acestora. Parteneriate durabile nu reprezinta doar un slogan, fiind obiectivul central, urmarit permanent de managementul companiei. In continuare, Daniel Sipu, managerul general al companiei se refera la situatia pietei.
- Care este situatia actuala pe piata locala a etansantilor si materialelor profesionale de sigilare?
- Anul 2017 a fost plin de provocari pentru toti producatorii de spume poliuretanice (PU), din cauza cresterii semnificative a preturilor materiilor prime. De asemenea, ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12804
12804 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK