Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 24 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SELENA GROUP: Trend de crestere sustinuta a vanzarilor
SELENA GROUP: Trend de crestere sustinuta a vanzarilor
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 09 Iun 2017 18:18
In cadrul raportului privind rezultatele financiare consolidate aferente primului trimestru al anului in curs, managerii Selena Group precizeaza ca, in perioada de referinta, vanzarile au atins un record, din punct de vedere al ritmului de crestere pe baze comparative anuale, fiind remarcata o reluare puternica a cererii pe cele mai importante piete de referinta. Astfel, tendintele au fost pozitive in majoritatea tarilor semnificative pentru grup, in asa fel incat cifra de afaceri s-a majorat cu aproape +23%, depasind inca o data un prag psihologic important. In acelasi timp, prin diverse masuri, cum ar fi optimizarea operatiunilor specifice, fructificarea oportunitatilor ce confera diverse avantaje competitive (mai ales prin oferta de produse unice, care nu se regasesc la concurenta), respectiv dezvoltarea permanenta a retelei de distributie, pe langa sporirea rulajului, s-a reusit ca ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12876
12876 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK