Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 30 Aprilie 2017
Home - INDEX COMPANII - DORMA ROMANIA
PAGINA PERSONALIZATA

DORMA ROMANIA

Adresa: Splaiul Unirii Nr. 243 - 245, Bucuresti, Sector 3
Telefon: 021/335.88.05
Fax: 021/335.88.05
E-mail: dorma.romania@dormakaba.com
Web site: www.dorma.ro
Domenii: Sisteme de feronerie | Usi industriale & usi automate | Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Furnizor de sisteme de automatizari pentru usi, sisteme de siguranta si control acces, sisteme de compartimentari fixe si mobile, pereti si structuri din sticla.
Prezentare companie/institutie
Dorma Group este unul dintre cei mai importanti competitori care activeaza pe piata internationala a sistemelor de feronerie destinate echiparii ansamblurilor ce intra in componenta sistemelor de anvelopare si compartimentare ale imobilelor. Realizand o cifra de afaceri de peste un miliard euro si propunandu-si dublarea acestui nivel pana in 2020, holdingul german reprezinta una dintre cele mai active prezente din domeniu. Gama de produse promovate este extrem de diversa si include: sisteme de control al usilor (amortizoare, dispozitive automate de inchidere/deschidere), solutii de securitate (elemente de inchidere, control al accesului), componente de compartimentare (pereti amovibili din sticla), sisteme de tip "spider" pentru ancorarea fatadelor cortina etc. Strategia implementata la nivel de grup presupune stabilirea unor parteneriate pe termen lung si asigurarea unor pachete speciale de service pentru colaboratorii locali. In ceea ce priveste produsele, acestea se incadrează exclusiv in categoria premium, indiferent de grupa din care fac parte. Pe termen lung, obiectivele echipei manageriale a Dorma sunt constituite de: prezenta pe toate pietele strategice; promovarea tehnologiilor inovatoare care sa ofere un grad ridicat de confort, functionalitate si siguranta; consolidarea retelelor de distributie; garantarea unui nivel ridicat de eficienta a afacerii; incurajarea dezvoltarii profesionale a echipelor proprii, cu accent spre orientarea globala.

Lucrari de referinta

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12120 de articole in baza de date / 866 stiri noi publicate in ultimul an

Autentificare

Revista Fereastra editia nr. 125 (Martie-Aprilie 2017)
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2017
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK