Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 23 Noiembrie 2017
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - PM TECHNIC ELEMENTS SRL
PAGINA PERSONALIZATA

PM TECHNIC ELEMENTS SRL

PM TECHNIC ELEMENTS SRL
Adresa: Sos. de Centura nr. 80 (Complex MIRANO), Domnesti, Judet Ilfov
Telefon: 0372/879.693
Fax: 0372/879.693
E-mail: info@pmtechnic.ro
Web site: www.pmtechnic.com
Domenii: Sisteme de feronerie | Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Producatori si distribuitori de accesorii pentru PVC.
Prezentare companie/institutie
PM TECHNIC: Consolidare a pozitiei pe segmentul accesoriilor
 
 
 
 
 
 
Stefan Pop (41 de ani)
Functia/Firma: director de vanzari, PM Technic Elements;
Experienta profesionala: peste 10 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Pe segmentul furnizarii de accesorii destinate industriei producatoare de tamplarie termo­izolanta, potrivit declaratiilor lui Stefan Pop, director de vanzari in cadrul PM Technic Elements, cererea s-a aflat, in 2017, intr-o continua crestere. Pentru a raspunde in mod optim tuturor solicitarilor primite de la clienti, portofoliul de produse promovate de companie s-a extins, anul acesta, cu o gama vasta de accesorii de montaj. Astfel, au fost lansate peste 100 de sortimente noi, precum cale, precale, capace de drenaj, dopuri de mascare, cale de ghidaj etc. Alte doua categorii pentru care s-au inregistrat, anul acesta, cereri in crestere constanta sunt coltarele de sudura si sistemul de prag.
 
-Prezentati strategia de dezvoltare a grupului din care faceti parte.
-Compania noastra este membra a grupului european de firme PM, furnizor de solutii integrate, activ prin depozite proprii in tari precum Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Romania, Bulgaria si Grecia. Strategia de dezvoltare adoptata anul acesta la nivel de grup a presupus, in principal, consolidarea prezentei pe noile piete europene accesate in 2016 (Italia si Cehia), respectiv in 2017 (Grecia, prin inaugurarea unei noi sucursale, respectiv a unui nou punct de lucru in Salonic). Totodata, au fost planificate investitii majore in zonele de productie, tehnologie si logistica. Cel mai recent proiect de acest tip a constat in constructia unei hale de productie cu o suprafata de 8.000 mp, dotata cu tehnologie de varf, automatizarea devenind astazi o necesitate, daca se are in vedere accentul deosebit ce se pune pe calitate, pe viteza de executie si pe majorarea productivitatii. Pentru 2018, ne-am propus sa implementam un nou program de gestiune si o solutie de tip „webshop”, pentru a fi mai aproape de clientii nostri.
-Care sunt masurile adoptate in 2017 pentru consolidarea rezultatelor firmei?
-Planul de afaceri pe care l-am implementat a presupus adoptarea mai multor masuri, precum imbogatirea portofoliului de produse, dezvoltarea bazei logistice, a departamentului tehnic si a echipei de vanzari. Am pus accent pe gradul de satisfactie a partenerilor si am analizat permanent frecventa livrarilor catre acestia, stabilind in consecinta noi variante de optimizare a distributiei. Astfel, in acest moment, pentru a fi cat mai aproape de clienti, reusim sa livram oriunde in Romania, in 24-48 de ore.
-Ce alte grupe de produse include oferta companiei?
-Portofoliul propriu de produse include peste zece game, care sunt compatibile cu toate sistemele existente pe piata. Cele mai numeroase vanzari le realizam pentru produsele marca PM pe care o detinem, respectiv sistemul de prag de aluminiu cu element de intrerupere a puntii termice, capacele de stulp, conectorii, coltarele de sudura si, nu in ultimul rand, balamalele si manerele PM. Comparativ cu 2016, anul 2017 a fost unul de crestere pentru noi, tendinta ce estimam ca se va mentine si in 2018.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2017)

Lucrari de referinta

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12658 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK