Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 15 Decembrie 2017
GHID de INSTALARE
PAGINA PERSONALIZATA

DUALSOFT SRL

DUALSOFT SRL
Adresa: Str. Martir Nicoara Elena nr. 20, ap. 16, Timisoara, Judet TIMIS
Telefon: 0256/487.278
Fax: 0256/489.332
Mobil: 0721-260.948
E-mail: info@dualsoft.ro
Web site: www.dualsoft.ro
Domenii: Software
Descriere activitate
software pentru constructia ferestrelor
Prezentare companie/institutie
DUALSOFT: Crestere estimata la 25% a incasarilor
 
 
 
 
 
 
Vladimir Peta (39 de ani)
Functia/Firma: director general, DualSoft;
Experienta profesionala: 17 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Strategia de dezvoltare aplicata in cadrul furnizorului de software destinat productiei de tamplarie Dualsoft s-a axat anul acesta in principal pe dezvoltarea ofertei sortimentale. Astfel, in luna aprilie 2014 a fost lansata aplicatia WinArhi Showroom pentru tableta si smartphone. De asemenea, a fost pusa la dispozitia clientilor o noutate in ceea ce priveste serverul pentru showroom-uri, care este proiectat sa lucreze pe un server web, ceea ce contribuie la majorarea substantiala a sigurantei in utilizare si la reducerea costurilor de instalare si intretinere.
 
- Cum se structureaza oferta proprie de produse si servicii?
- In oferta noastra se regasesc programe complete destinate intregii industrii producatoare de ansambluri din PVC, aluminiu si lemn stratificat. Cea mai bine comercializata aplicatie este reprezentata de software-ul WinArhi Professional, foarte solicitata fiind, totodata, varianta gratuita WinArhi Showroom. In ultimul timp, am insistat pentru dezvoltarea variantei mobile de ofertare, conceputa special pentru tablete, dar aceasta poate fi folosita acceptabil si pe telefoane mobile, in oferta noastra fiind disponibila si versiunea WinGlass (pentru optimizarea de suprafata a geamului si panelului). In ceea ce priveste noua aplicatie WinArhi Showroom pentru dispozitive mobile, aceasta se instaleaza nativ pe sistemele Android si iOS si necesita conexiune la internet doar pentru a trimite ofertele. Dispune de o interfata adaptata si optimizata pentru tabletele cu ecran de 7 inch sau mai mari si permite, de asemenea, preluarea automata prin Bluetooth a cotelor ferestrelor masurate cu un telemetru LASER. Dintre serviciile auxiliare pe care le oferim beneficiarilor, se distinge consultanta tehnica pentru utilizarea programului WinArhi (care se poate realiza si in mod direct) sau posibilitatile de personalizare a bazelor de date.
- Detaliati strategia de afaceri pe care ati aplicat-o in 2014.
- In acest an am reinnoit tehnica de calcul, in timp ce mediul de dezvoltare cu toate componentele sale este imbunatatit permanent, pentru a putea oferi beneficiarilor cele mai recente tehnologii disponibile pe piata. Totodata, pana la finele exercitiului financiar in curs, avem in vedere obtinerea unei majorari de aproximativ 25% a cifrei de afaceri, obiectiv ce se bazeaza pe faptul ca, pana in luna septembrie a.c., am consemnat deja vanzarile pe care le-am inregistrat in exercitiul financiar precedent. In 2013 piata de profil a stagnat la un nivel relativ redus, insa, in pofida acestui aspect, cifra de afaceri proprie a inregistrat in anumite perioade majorari semnificative. Evolutia optima s-a datorat faptului ca am adoptat o strategie speciala, orientata atat catre reducerea preturilor, cat si spre lansarea de programe noi, in vederea cresterii cotei de piata la nivel national.

DUALSOFT: Estimated increase of 25% in turnover
The development strategy applied by the software provider for the production of joinery, Dualsoft, focused this year on the development of supply items. Thus, in April 2014, the WinArhi Showroom application for tablet and smartphone has been launched. Furthermore, the customers were presented with a new development in what concerns the showroom server that is designed to work on a web server, which contributes to a substantial increase of the operational safety and reduces the cost of installation and maintenance. A further innovative application aims at managing the warehouse of finished products by means of a mobile bar-code reader.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2014)

Lucrari de referinta

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12695 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK