Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Alu Design
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Alu Design
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 19:13
Alu Design este, in prezent, una dintre cele mai dinamice societati care activeaza pe segmentul proiectarii structurilor de fatade cortina. Avand o experienta de peste 14 ani in designul acestor elemente constructive speciale, compania a contribuit la realizarea unei serii de lucrari reprezentative, dintre care pot fi mentionate: America House, Bog'Art Center, turnul BRD, Bucharest Tower Center, Cathedral Plaza, Charles de Gaulle Plaza, Floreasca Tower etc. Serviciile puse la dispozitia partenerilor sunt complete si includ: proiectare de concept, stabilirea detaliilor de principiu si a legaturilor dintre peretele cortina si cladire, asistenta tehnica pentru licitatie, detalii de executie, proiect de rezistenta, verificarea conformitatii cu detaliile din caietul de sarcini si cu legislatia nationala si europeana. Societatea este certificata SRAC pentru activitatile specifice, confirmandu-se implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii, in conformitate cu prevederile ISO 9001.
***
Foto: Lucian Dragos Petre, administrator Alu Design
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Servicii & Accesorii
 
Distinctia a fost acordata companiei Alu Design pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK