Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Alukonigstahl Romania
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Alukonigstahl Romania
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 22 Mai 2014 19:18
Infiintata in 1864, compania austriaca Alukonigstahl a demarat, in anul 1960, parteneriatul cu firmele producatoare de sisteme din aluminiu si otel pentru tamplarie Schüco si Jansen, stabilind orientarea fara echivoc in directia calitatii tehnologice. In prezent, grupul coordoneaza 21 de birouri comerciale in 12 state de pe mapamond, logistica bazandu-se pe 12 depozite descentralizate, avand o suprafata totala de peste 45.000 mp. In Romania firma deruleaza operatiuni specifice din 1995, in ultimii 18 ani livrand profile din aluminiu si otel pentru majoritatea obiectivelor de mare anvergura, realizate pe plan national. Plusvaloarea adusa de companie acestor proiecte este consultanta acordata investitorilor, beneficiarilor si firmelor din domeniul fațadelor, incepand cu alegerea solutiei optime pana la finalizarea obiectivului. Dintre cele mai importante lucrari, pot fi mentionate: cladirile de birouri Unicredit Tower, Sky Tower, Crystal Tower, Nusco Tower, City Gate, Swan Office & Technology Park, Lakeview Offices, Business City Center, Bucharest Tower Center, North Gate etc.
***
Foto: Attila Beer, administrator Alukönigstahl
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de aluminiu & Placari
 
Distinctia a fost acordata companiei Alukönigstahl pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. De asemenea, lui Attila Beer, administrator Alukönigstahl i-a fost decernat un premiu pentru contributia adusa la dezvoltarea pietei, iar Adriana Serban, Marketing Manager Alukönigstahl a primit premiul pentru contributia adusa in ceea ce priveste comunicarea. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK