Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Alumil Rom Industry
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Alumil Rom Industry
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 19:27
Compania Alumil - Grecia a fost fondata in anul 1988, dupa un deceniu de activitate in domeniul productiei de profile din aluminiu destinate executiei de tamplarie societatea fiind listata la Bursa din Atena. In prezent, grupul Alumil este unul dintre cei mai importanti competitori europeni pe segmentul de extrudare a materialului de baza si cel de productie a sistemelor propriu-zise. Holdingul are 25 de subsidiare, dintre care 19 in Europa, Africa si Orientul Mijlociu si detine unitati de fabricatie in Grecia, Romania, Bulgaria, Serbia, Bosnia-Hertegovina si Albania. Reprezentanta locala Alumil Rom Industry gestioneaza o importanta retea proprie de distributie, avand peste 4.000 de clienti pe intregul teritoriu al Romaniei. Capacitatile de productie includ o instalatie de vopsire in camp electrostatic in Bucuresti, o linie tehnologica destinata fabricatiei de accesorii din aluminiu si material plastic, precum si o instalatie de asamblare a barierei termice (ambele in Filipestii de Padure). Pentru optimizarea activitatii, Alumil Rom Industry a implementat sistemul de management integrat al calitatii, in conformitate cu prevederile ISO 9001.
***
Foto: Michalis Sotiriou, General Manager Alumil Rom Industry
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de aluminiu & Placari
 
Distinctia a fost acordata companiei Alumil Rom Industry pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. De asemenea, lui Michalis Sotiriou, General Manager Alumil Rom Industry i-a fost decernat un premiu pentru contributia adusa la dezvoltarea pietei. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK