Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Aluprof System Romania
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Aluprof System Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 19:30
Compania Aluprof System Romania activeaza pe piata autohtona in calitate de subsidiara a firmei Aluprof SA din Polonia, membra, la randul sau, a Grupei Kety. Specializat in productia profilelor din aluminiu, furnizorul polonez efectueaza livrari la nivel european prin intermediul unor subsidiare din sase state (Germania, Marea Britanie, Ucraina, Cehia, Ungaria si Romania), propunandu-si sa dezvolte o marca puternica in UE si sa obtina pozitia de lider in Europa Centrala si de Est. De asemenea, strategia corporatiei se orienteaza catre asigurarea unei game diverse de produse, precum si catre configurarea unei retele de vanzare si deservire a pietei care sa permita un acces usor atat la materiale, cat si la informatii si la suportul tehnic oferit. In cadrul ofertei subsidiarei autohtone se regasesc profile pentru realizarea rulourilor din aluminiu si a portilor de garaj tip rulou (cu o cota de 80% din vanzari), precum si sisteme pentru pereti cortina si tamplarie din aluminiu. Livrarile se efectueaza la nivel national prin intermediul unei retele de parteneri care include peste 250 de colaboratori.
***
Foto: Hubert Nuckowski, General Manager Aluprof System Romania
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de aluminiu & Placari
 
Distinctia a fost acordata companiei Aluprof System Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK