Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Analko Aluminium Industry
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Analko Aluminium Industry
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 19:48
Lider al pietei romanesti de vopsire in camp electrostatic, Analko Aluminium Industry a deschis in anul 2004 o unitate de finisare langa Bucuresti, in urma unei investitii evaluate la 4 milioane de euro. Amplasat in zona industriala Jilava, centrul de vopsire in camp electrostatic coordonat de subsidiara Analko Romania se desfasoara pe o suprafata totala de 15.000 mp, din care 10.000 mp constituie aria halelor. Timp de 10 ani, societatea din tara noastra a reusit sa transpuna in practica principiul pe care compania-mama l-a implementat in Grecia – si anume sa fie cu un pas inaintea firmelor competitoare. De asemenea si-a diversificat oferta de produse si servicii, accesand cu succes segmentul constructiilor metalice (structuri din aluminiu si zinc), respectiv pe cel al accesoriilor – rulouri exterioare, usi de garaj, plase de protectie impotriva insectelor, usi metalice si automatizari. Inalta calitate a serviciilor se reflecta si prin preocuparea pentru formarea continua a personalului, fiind derulate in acest sens doua proiecte cu finantare europeana, aprobate in cadrul POS-DRU „Investeste in oameni!”.
***
Foto: Paul Soare, director de vanzari Analko Aluminium Industry 
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Servicii & Accesorii
 
Distinctia a fost acordata companiei Analko Aluminium Industry pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK