Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Deceuninck Romania
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Deceuninck Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 19:56
Grupul Deceuninck s-a consacrat pe piata mondiala a sistemelor din PVC folosite la fabricatia de tamplarie, gratie capacitatii produselor promovate de a asigura un echilibru intre eficienta energetica si confortul utilizatorilor. Profilele produse si comercializate de holdingul belgian asigura un nivel excelent de izolare termica si acustica, un grad ridicat de securitate si sunt disponibile intr-o paleta coloristica originala. In prezent, concernul belgian este solid reprezentat atat pe continentul european, prin intermediul unor filiale si centre de extrudare, cat si in SUA si Federatia Rusa. In 1998 a fost infiintata reprezentanta din Romania, produsele specifice fiind insa binecunoscute de consumatorii locali inca din 1994. Deceuninck Romania asigura distributia tuturor seriilor de profile, promovandu-le atat catre producatorii de ferestre/usi, cat si catre firmele de arhitectura si constructii. Relatiile comerciale derulate cu partenerii se bazeaza pe profesionalism si corectitudine, fiind sustinute de servicii de consultanta tehnica si suport logistic.
 
***
Foto: Anton Naiman, director tehnic Deceuninck Romania
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Deceuninck Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK