Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Den Braven Romania Com
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Den Braven Romania Com
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 19:58
Den Braven Romania face parte din grupul multinational de origine olandeza Den Braven – lider mondial in productia de materiale profesionale de izolare (spume poliuretanice - PU, izolanti siliconici, acrilici si poliuretanici, adezivi si accesorii), prezent cu produsele sale in peste 100 de tari de pe intregul mapamond. Subsidiara locala a fost infiintata in anul 1997, in prezent distributia realizandu-se in mod direct, prin intermediul fortelor proprii de vanzare (care au in portofoliu peste 5.500 de clienti) si al filialelor din Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Craiova, Timisoara, Brasov, Braila, Baia Mare, Oradea si Chisinau. Din anul 2008, compania realizeaza pe plan autohton spuma poliuretanica si hotmelt, produsele sale fiind exportate in peste 30 de state de pe patru continente. De asemenea, in acelasi parc industrial functioneaza unitatea de productie a spumei PU rigide, utilizate pentru termo-fono-hidroizolarea cladirilor civile si industriale. Societatea este certificata in sistemul de management al calitatii ISO 9001 de catre TÜV NORD CERT atat pentru activitatea de productie, cat si pentru cea de distributie.
 
***
Foto: Virgil Gheorghe, Marketing Manager Den Braven Romania Com
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitecturala & Adezivi
 
Distinctia a fost acordata companiei Den Braven Romania Com pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK