Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: GEZE Romania
TROFEUL EURO-FEREASTRA: GEZE Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:05
Concernul GEZE GmbH Germania este unul dintre liderii mondiali in productia de sisteme de actionare manuala si automata a usilor si ferestrelor, a usilor rotative, feroneriei si accesoriilor pentru constructii din sticla, precum si de sisteme de evacuare a fumului si gazelor fierbinti si tehnologiilor pentru siguranta si managementul cladirilor. Inca de la infiintarea companiei, in 1863, sistemele inovatoare de ultima generatie si tehnologiile de varf GEZE au influentat marcant dezvoltarea pietei de profil, permitand arhitectilor si proiectantilor o libertate absoluta de design. Concernul are peste 2.100 de angajati, detine unitati de productie in Germania, Serbia si China si este reprezentata la nivel mondial de 28 de subsidiare independente. Pe langa subsidiare, GEZE GmbH asigura procesele de vanzari si service in aproape fiecare stat al lumii printr-o vasta retea flexibila si eficienta de reprezentante locale. GEZE GmbH este prezenta pe piata din Romania din 1996. Din anul 2006, compania a deschis propriul birou de reprezentare, iar in 2010 a fost infiintata subsidiara GEZE Romania, care coordoneaza activitatea de vanzari si service la nivel national.
***
Foto: Vlad Stanislav, Country Manager GEZE Romania
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei GEZE Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK