Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Profine Romania
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Profine Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:20
Profine International este unul dintre cei mai importanti competitori ce activeaza pe piata mondiala a profilelor din PVC destinate executiei de ferestre termoizolante. Holdingul are 3.000 de angajati ce deruleaza operatiuni de productie si comercializare in 22 de state de pe mapamond. Compania raporteaza o cifra medie de afaceri mai mare de 700 milioane de euro. Obiectivul principal definit de managementul Profine este acela de adaptare flexibila la exigentele pietei, in conditiile promovarii unor sisteme de inalta calitate, insotite de servicii avansate de consultanta tehnica de specialitate. Un element important, caracteristic perioadei curente, este constituit de orientarea explicita spre sustenabilitate, implinindu-se deja zece ani de la eliminarea stabilizatorilor pe baza de plumb si inlocuirea acestora cu componente de tip calciu-zinc. Subsidiara din Romania se situeaza in topul furnizorilor locali, ocupand o pozitie solida in zona de vest a Romaniei. Pe stoc in Romania sunt comercializate sistemele de ferestre si usi Trocal, Kömmerling si KBE, in variantele alb, color si placate cu aluminiu.
***
Foto: Gabriel Balasoiu, director de vanzari Profine Romania
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Profine Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK