Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Rehau Polymer
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Rehau Polymer
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:22
Compania Rehau Polymer este unul dintre furnizorii majori de sisteme din PVC destinate realizarii de tamplarie termoizolanta. Societatea are o cifra de afaceri de aproximativ 29 milioane de euro, portofoliul de produse incluzand repere cu performante optime, de la profile pentru ferestre/fatade, usi glisante, de intrare, sere si terase, pana la jaluzele, obloane si glafuri de interior. Cele mai bune caracteristici de performanta sunt inregistrate de seria Geneo, fabricata pe baza tehnologiei RAUFIPRO, care asigura diminuarea cu aproximativ 76% a pierderilor de energie prin ferestre, in conditiile mentinerii confortului la un nivel ridicat. De asemenea, Rehau este alaturi de partenerii din Romania prin promovarea unor servicii de inalta calitate, ce vizeaza toate etapele unui proiect, incepand cu proiectarea si terminand cu faza de punere in opera. In prezent, societatea colaboreaza cu peste 200 de producatori autohtoni de tamplarie, distributia sistemelor fiind asigurata la nivel national.
***
Foto: Adin Tabacu, Sales Manager Rehau Polymer
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Rehau Polymer pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. De asemenea, lui Adin Tabacu, Sales Manager Rehau Polymer i-a fost decernat un premiu pentru contributia adusa la dezvoltarea pietei. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK