Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Reynaers Aluminium
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Reynaers Aluminium
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:26
Reynaers Aluminium este un important furnizor european specializat in dezvoltarea sistemelor arhitecturale din aluminiu destinate executiei de ferestre, usi, fatade cortina, sere, elemente de protectie solara etc. Toate activitatile companiei sunt ghidate de principiile de eficienta energetica si de responsabilitate in directia protectiei mediului. Fondata in 1965, societatea are, in prezent, peste 1.500 de angajati care isi deruleaza activitatea in cadrul subsidiarelor existente la nivelul a 35 de state de pe intregul mapamond. De asemenea, sistemele Reynaers sunt exportate in 60 de tari de pe cinci continente, cifra medie de afaceri depasind 300 milioane de euro. In afara de gama extinsa de solutii standardizate, Reynaers ofera beneficiarilor sisteme personalizate, dedicate tuturor tipurilor de proiecte - rezidentiale, comerciale si industriale. Toate reperele din portofoliu sunt executate astfel incat sa respecte cerintele europene si internationale de confort, securitate, design arhitectural, performanta energetica etc.
 
***
Foto: Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de aluminiu & Placari
 
Distinctia a fost acordata companiei Reynaers Aluminium pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK