Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Roto Romania
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Roto Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:29
Roto se plaseaza in topul furnizorilor specializati in fabricatia de sisteme de feronerie destinate echiparii ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. Roto Frank are o istorie de peste 70 de ani in industria europeana de profil, in 1938 tehnicianul german Wilhelm Frank punand bazele tehnico-teoretice ale modelului de actionare oscilo-batanta, care, din acel moment si pana in prezent, a reprezentat principala optiune de dotare a tamplariei termoizolante. Actualmente, firma include diviziile de tehnologie a sistemelor de feronerie, respectiv cea de elemente pentru constructii (ferestre de mansarda, scari de acces in pod, panouri fotovoltaice), activitatea de productie derulandu-se in cadrul a 12 unitati, amplasate in Germania, Austria, Ungaria, Federatia Rusa, Slovenia, Polonia, SUA si China. In ceea ce priveste distributia, aceasta se realizeaza atat prin intermediul celor 40 de subsidiare proprii, cat si al partenerilor existenti pe fiecare piata unde grupul deruleaza operatiuni de productie si comercializare.
***
Foto: Marian Pop, Sales Manager Roto Romania
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei Roto Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. De asemenea, lui Richard Binder, General Manager S-E Europe al Roto Frank AG i-a fost decernat un premiu pentru contributia adusa la dezvoltarea pietei. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK