Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Saint-Gobain Glass Romania
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Saint-Gobain Glass Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:32
Parte a concernului international Saint-Gobain, lider al pietei mondiale a furnizorilor de materiale de constructii, divizia Saint-Gobain Glass reprezinta unul dintre competitorii mondiali majori din sectorul de sticla pentru aplicatii arhitecturale. Subsidiara autohtona SGGR face parte din delegatia Europei de Sud-Est si promoveaza catre clientii locali produse de maxima calitate si performanta. Compania detine un complex industrial la Calarasi, ce include o linie de executie a sticlei float, o instalatie de sputerizare in camp magnetronic, precum si o tehnologie ultramoderna de fabricatie a modelelor laminate. Capacitatea de fabricatie este de 600 tone de sticla/zi, SGGR comercializand, de asemenea, peste 10 milioane mp de sticla speciala. Strategia de dezvoltare a grupului impune un proces continuu de inovatie, care s-a concretizat in ultimii ani prin lansarea unor sortimente performante, precum S Evolution, 4S Bronze si Planitherm One. In perioada urmatoare, se intentioneaza dezvoltarea tehnologiilor de fabricatie, in vederea sporirii productivitatii si diversificarii portofoliului, prin introducerea unor produse speciale, cum ar fi sticla antireflexiva.
***
Foto: Jérôme Lionet, General Manager Saint-Gobain Glass Romania
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitecturala & Adezivi
 
Distinctia a fost acordata companiei Saint-Gobain Glass Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK