Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Steelmet Romania
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Steelmet Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:38
Steelmet, parte a grupului elen Viohalco - unul dintre concernurile industriale cu activitati extinse intr-o mare varietate de domenii si care detine o pondere de peste 12% in exporturile Greciei - promoveaza pe piata din Romania produse Halcor (tubulatura din cupru), Elval (folii din aluminiu pentru constructii) si Etem (panouri compozite Etalbond). Subsidiara autohtona detine un depozit cu o suprafata de 5.000 mp, care deserveste intreaga piata din Romania. Compania a implementat sistemul de management integrat al calitatii, in conformitate cu prevederile standardului ISO 9001 si detine autorizatie de colector al deseurilor de neferoase. In prezent, Steelmet este lider de piata pe segmentul materialelor compozite din aluminiu, avand o cota de aproximativ 40%. Aceasta pozitie este sustinuta prin disponibilitatea permanenta a unor stocuri suficiente de sisteme, intr-o paleta larga de culori si dimensiuni, pentru comenzile speciale livrarile efectuandu-se in timp record. De asemenea, societatea asigura un suport adecvat pentru partenerii autohtoni, oferindu-le acestora consultanta tehnica si informationala necesara.
***
Foto: Anca Ilie, Product Manager Steelmet Romania
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de aluminiu & Placari
 
Distinctia a fost acordata companiei Steelmet Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK