Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Urban C&O
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Urban C&O
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:47
Urban GmbH & Co Maschinenbau KG este, inca din anul 1967, unul dintre cei mai importanti producatori europeni de masini si linii complete de utilaje destinate procesarii profilelor din PVC, in vederea executiei ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. Intreaga activitate a companiei este subordonata conceptului de calitate, care este implementat incepand de la identificarea solicitarilor specifice fiecarui partener, adaptarea si optimizarea solutiilor, furnizarea permanenta a pieselor de schimb/consumabilelor si terminand cu asigurarea de service specializat. Oferta societatii include linii de procesare/debavurare, centre de prelucrare, masini de debitare, instalatii de sudura etc. Serviciile prestate se refera la consiliere competenta pentru obtinerea unei productivitati maxime, instalare si instruirea personalului de deservire a utilajelor, service in perioada de garantie si post-garantie asigurat direct la locul de amplasare a utilajelor, asistenta telefonica pentru problemele minore etc.
***
Foto: Ovidiu Farcasiu, administrator al Urban C&O
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Utilaje, Echipamente & Software
 
Distinctia a fost acordata companiei Urban C&O pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici! 
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK