Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - URBAN - Optimism in ceea ce priveste evolutia cifrei de afaceri
URBAN - Optimism in ceea ce priveste evolutia cifrei de afaceri
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 14 Apr 2017 10:19
In cele aproape doua decenii de cand promoveaza utilajele Urban pe piata din Romania, compania Urban C&O a reusit sa consolideze prestigiul acestor echipamente, convingand o serie de producatori importanti de tamplarie termoizolanta ce activeaza pe piata locala ca investitiile in tehnologii performante sunt cele mai rentabile, iar calitatea produselor finite compenseaza complet, depasind chiar diferentele generate de costurile de achizitie. Eforturile depuse in aceasta perioada lunga s-au concentrat spre educarea pietei de profil si au vizat, de asemenea, asigurarea unor servicii optime si prompte de intretinere, astfel incat sa fie garantata functionalitatea continua a utilajelor, in conditii de fiabilitate maxima. In continuare, Catalin Polivanov, director general al companiei se refera la perspectivele de dezvoltare pe termen scurt si mediu.
 
- Cum a evoluat Urban C&O in ultimii ani prin prisma rezultatelor financiare si in ce fel ati reusit sa gestionati dificultatile inerente unei crize economice profunde?
- Incepand cu 2012, vanzarile ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK