Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - URBAN si-a imbunatatit rezultatele financiare gratie unei munci in echipa
URBAN si-a imbunatatit rezultatele financiare gratie unei munci in echipa
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Sep 2017 08:58
Ovidiu Farcasiu, administrator al Urban C&O: “In ultimul timp am observat o tendinta a clientilor de a achizitiona in mod preponderent utilaje tot mai complexe si cu un grad ridicat de automatizare. Scopul este, evident, acela de a obtine productivitati mai mari folosind un numar restrans de operatori. La momentul actual, piata pe care activam se confrunta, in ansamblul sau, cu o problema acuta - si anume cea a lipsei de personal calificat, la care se adauga gradul limitat de loialitate fata de companiile angajatoare. In conditiile date, este de inteles orientarea firmelor catre solutii care sa implice o crestere a nivelului de utilizare a tehnologiilor CNC. Aceasta a determinat...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12943
12943 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK