Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 21 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - ALUMNI SRL
PAGINA PERSONALIZATA

ALUMNI SRL

ALUMNI SRL
Adresa: Str. Albatrosului nr. 2, Ap. 3, Brasov, Judet Brasov
Telefon: 0268/416.448
Fax: 0730/933.055
E-mail: office@alm.ro; office.alumni@gmail.com
Web site: alm.ro
Domenii: Utilaje, scule, echipamente | Software
Descriere activitate
Furnizor de utilaje pentru executia geamului termoizolant si prelucrarea sticlei plane; software pentru industria sticlei; emailuri ceramice; scule si consumabile pentru prelucrarea sticlei, discuri diamantate, abrazive si Ceriu, foreze, routere; scule si consumabile destinate prelucrarii profilelor din aluminiu/PVC; asistenta tehnica, proiectare de flux tehnologic, consultanta.
Prezentare companie/institutie
ALUMNI aniverseaza anul acesta un deceniu de activitate
 
 
 
 
 
 
Cristina Arad (38 de ani)
Functia/Firma: director de marketing, Alumni;
Experienta profesionala: 16 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Strategia de afaceri implementata anul acesta in cadrul companiei Alumni s-a axat pe masuri de promovare intensiva, redimensionarea echipei de vanzari si prezenta la toate nivelurile pietei. Totodata, ca urmare a inregistrarii unui numar optim de comenzi, pentru 2015 este vizata o majorare de aproximativ 50% a cifrei de afaceri, nivelul de crestere din 2014 situandu-se la 90% (pana la valoarea de trei milioane de lei). Furnizorul de solutii pentru domeniul tamplariei termoizolante aniverseaza in 2015 un deceniu de activitate, interval in care si-a dovedit inclinatia constanta pentru progres.
 
- Cum se structureaza oferta de produse si servicii a firmei?
- In oferta Alumni se regasesc utilaje pentru executia geamului termoizolant si prelucrarea sticlei plane (cu o cota de aproximativ 60% din vanzarile totale), software pentru industria sticlei (15%), emailuri ceramice (15%), scule si consumabile destinate atat domeniului prelucrarii sticlei, cat si profilelor din aluminiu/PVC, respectiv burghie, freze, discuri, folii de teflon etc. Cresterea considerabila a vanzarilor din ultima perioada se datoreaza atat livrarilor de utilaje, cat si eforturilor pe care le depunem pe segmentul clasic al sculelor si consumabilelor, unde avem in oferta produse destinate oricarei masini functionale pe piata, motiv pentru care detinem una dintre pozitiile fruntase in topul furnizorilor autohtoni de profil. Mai exact, oferim producatorilor de tamplarie solutii personalizate pentru fiecare fabrica in parte, direct dintr-un stoc permanent, in 24 de ore de la lansarea comenzii. De asemenea, asiguram servicii de consultanta si montaj si colaboram, la randul nostru, exclusiv cu importanti furnizori europeni, certificati cu marcajul CE. Astfel, gama sortimentala proprie include utilaje marca Rjukan Metall (Norvegia), Battellino, Botero, Elephant (Italia), emailuri ceramice Ferro (Germania), software Optima (Italia), scule diamantate Wendt, materiale abrazive Artifex (Germania), unelte de prelucrare a profilelor din aluminiu/PVC Wemaro (Germania) etc.
- Descrieti modalitatile de livrare specifice firmei.
- Aria de distributie este activa la nivel national, insa efectuam livrari inclusiv in Republica Moldova si Bulgaria. Anul acesta, din categoriile de produse pe care le punem la dispozitia beneficiarilor, cele mai numeroase comenzi au vizat modelele Rjukan Metall - echipamente pentru curbarea baghetei distantier si de insertie automata a sitei moleculare, precum si Battellino - roboti pentru sigilarea cu bicomponent, echipamente pe care le putem integra cu liniile existente de spalare, asamblare sau presare. Preocuparea noastra principala ramane acordarea unor solutii si servicii personalizate, adaptate la nevoile, obiectivele si resursele fiecarei unitati de productie.

ALUMNI celebrates this year a decade of activity
The business strategy implemented in this year by the company Alumni focused on measures to intensify the promotion activity, scaling the sales force and assuring a presence at all the levels of the market. However, as a result of recording an optimum number of orders, for 2015 is targeted a 50% increase in turnover, after the growth in 2014 stood at 90% (up to the value of 3 million lei). Being an important provider of solutions for thermal insulation carpentry, the company celebrates in 2015 a decade of activity, during which always has been established important goals like as a constant orientation to progress, development and technology.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2015)

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12994 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK