Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 20 August 2017
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - ECOMAC BIZ SRL
PAGINA PERSONALIZATA

ECOMAC BIZ SRL

ECOMAC BIZ SRL
Adresa: Str. Orastiei nr. 10, Dep. 15 (B) - Parcul Logistic Transilvania, Cluj Napoca, Judet Cluj
Telefon: 0264/406.075
Fax: 0264/437.585
E-mail: info@ecomac.biz
Web site: www.ecomac.biz
Persoana de contact: Paula Ficard, reprezentant al departamentului de vanzari
Domenii: Utilaje, scule, echipamente
Descriere activitate
Societatea autohtona este reprezentantul direct in Romania al firmei t-s-i.de Misch-und Dosiertechnik GmbH (Germania), experimentat si cunoscut producator de utilaje pentru dozare si mixare a sigilantilor/adezivilor bicomponenti, ce sunt folosite si in industria geamului termoizolant si structural.
Prezentare companie/institutie
ECOMAC BIZ estimeaza o stabilizare a incasarilor la nivelul din 2015
 
 
 
 
 
 
Paula Ficard
Functia/Firma: reprezentant al departamentului de vanzari, Ecomac Biz;
Experienta profesionala: 6 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Dupa ce in cursul anului 2014 au fost accesate fonduri europene pentru achizitia de utilaje CNC (un set format din freza si strung), ce sunt utilizate pentru productia de piese componente complexe, atat pentru utilajele din gama proprie, dar nu numai si a fost lansat noul produs - ecomix XS - utilaj pentru mixare/dozare si aplicare a sigilantilor, in cadrul companiei Ecomac Biz, din Cluj-Napoca, a fost inregistrata o revigorare a activitatii, impactul investitiei in echipamente fiind imediat vizibil, printr-o crestere cu 28% a cifrei de afaceri. Societatea autohtona este reprezentantul direct in Romania al firmei t-s-i.de Misch-und Dosiertechnik GmbH (Germania), experimentat si cunoscut producator de utilaje pentru dozare si mixare a sigilantilor/adezivilor bicomponenti, ce sunt folosite si in industria geamului termoizolant si structural.
 
- Cum se structureaza oferta de utilaje a companiei?
- Ponderea in cadrul gamei generale de produse este detinuta de utilajele t-s-i.de, dar, pentru ca ne-am propus sa oferim solutii complete si accesibile pentru producatorii mici si mijlocii de geam termoizolant din Romania - si nu numai, am demarat un proiect de creare a unor parteneriate cu mai multe firme de profil. Astfel, in portofoliul de produse au fost adaugate analizatoarele si instalatiile de insertie a gazului inert marca Helantec (Germania) si speram ca, in curand, sa putem oferi si utilaje automate de indoire a baghetei si de umplere cu sita moleculara. De asemenea, oferta noastra este completata de un pachet de servicii auxiliare complex. Recent, datorita solicitarilor in crestere pentru sortimente economice, am dezvoltat, impreuna cu partenerul nostru, t-s-i.de Misch-und Dosiertechnik GmbH, solutia ecomix XS - utilaj pe care-l asamblam in Romania cu componente din Germania si dupa o procedura germana, acest model fiind livrat si in alte tari, precum Polonia, Danemarca, Suedia sau Cehia. 
- Cum asigurati livrarile produselor proprii?
- Asiguram distributia produselor din oferta atat direct, cat si prin intermediul retelei de dealeri. Utilajele t-s-i.de pot fi utilizate pentru aplicarea unei game variate de sigilanti/adezivi, la momentul actual fiind functionale pe plan international peste 1.600 de echipamente. La nivel intern, vanzarile de utilaje din ultimul timp s-au datorat, in special, investitiilor din fonduri europene si au fost efectuate mai ales in Oltenia, Dobrogea si Moldova.
- Detaliati planurile de dezvoltare a afacerii pe termen scurt.
- Speram ca, in 2016, sa putem mentine la cote optime volumul de vanzari, desi suntem convinsi ca nu vom reusi sa facem acest lucru din vanzarea de utilaje noi, intrucat anul acesta, datorita blocarii accesarii de fonduri europene, finalizarea achizitiilor se va putea face abia in prima parte a lui 2017. De asemenea, intentionam sa participam, in perioada 20-23 septembrie a.c., alaturi de t-s-i.de Misch-und Dosiertechnik GmbH, la expozitia Glasstec 2016, in Düsseldorf (in pavilionul 17, stand B58), la care vom asista in calitate de reprezentant pentru Romania si speram ca aceasta actiune sa influenteze in mod pozitiv vanzarile proprii.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Septembrie 2016)

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12384 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 128 (August 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK