Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 23 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VBH: Volatilitate economica sporita, pe fondul situatiilor conflictuale
VBH: Volatilitate economica sporita, pe fondul situatiilor conflictuale
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 26 Nov 2015 14:58
Conducerea corporatiei VBH Holding a anuntat, prin intermediul unui raport interimar, aferent celui de-al doilea semestru a.c. si dat recent publicitatii ca, in trimestrul al treilea din 2015, a realizat o cifra de afaceri in scadere cu 9,7%, declinul respectiv fiind cauzat, pe de-o parte, de prabusirea vanzarilor efectuate in tarile membre ale Comunitatii Statelor Independente (CSI), cu mai mult de -32,4%, iar pe de alta parte, de regresul ce a fost consemnat in Germania (-5,7%).
„Mediul de afaceri este foarte tensionat, din cauza conflictelor regionale – si nu numai, in timp ce scaderea brusca a cotatiilor principalelor materii prime a franat cresterea economica din China si CSI. Desi Germania se afla pe un trend ascendent, industria locala de ferestre are de suferit ca urmare a ...

Continutul stirii este acesibil numai abonatilor Agenda Constructiilor & Fereastra
 
13003 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK