Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home
DUALSOFT: Crestere de 20% a veniturilor in 2011
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 03 Apr 2012 13:53
Firma Dualsoft a reusit, in cursul lui 2011, sa obtina o majorare de 20% a cifrei de afaceri, datorita parteneriatului dezvoltat cu furnizorul de sisteme Veka Romania. Pentru 2012, conducerea firmei estimeaza o mentinere a veniturilor la acelasi nivel, intrucat la nivelul pietei de profil se preconizeaza ca numarul producatorilor de tamplarie nu va creste foarte mult in perioada urmatoare.
 
Vladimir Peta, director general al Dualsoft: „Strategia manageriala pe care o avem in vedere in perioada urmatoare presupune alocarea de fonduri pentru pregatirea profesionala a angajatilor. De asemenea, intentionam sa dezvoltam continuu programul WinArhi, destinat realizarii de ferestre/usi. Totodata, in oferta se regaseste si versiunea WinGlass, care se adreseaza firmelor specializate in executia de geam termoizolant si pe care o punem gratuit la dispozitia celor interesati. Partenerilor nostri le asiguram servicii de asistenta tehnica si de configurare a programelor. Pana in prezent am comercializat peste 6.500 de licente pentru showroom-uri si 1.400 pentru ateliere de productie, ceea ce ne determina sa estimam ca aproximativ 1.000 de fabricanti au lucrat cu - sau folosesc in prezent - software de la Dualsoft. Pe termen scurt, avand in vedere conditiile dificile de piata, ne bazam pe sustinerea partenerilor cu programe de upgrade si servicii prestate. Consideram ca o preocupare accentuata pentru calitatea sortimentelor promovate de firmele din bransa ar putea sa determine o imbunatatire a situatiei domeniului tamplariei termoizolante, in cadrul acestuia remarcandu-se mari dificultati generate de extinderea brusca si exagerata a pietei si, ulterior, de declinul sau accentuat din perioada crizei economice”.
 
12795 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK