Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DUALSOFT: Posibila crestere a cererii de software pentru tamplarie
DUALSOFT: Posibila crestere a cererii de software pentru tamplarie
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 12 Mar 2013 13:18
Specializata exclusiv in furnizarea de software pentru producatorii de tamplarie din PVC, aluminiu si lemn, firma Dualsoft intentioneaza sa-si extinda anul acesta gama de aplicatii si, evident, serviciile. In oferta se regasesc in acest moment programele WinArhi (cu variante pentru showroom si atelier), WinArhi Free (licentiat gratuit), WinGlass (pentru optimizarea de suprafata a geamului si panelului) si WinArhi Mobile (conceput pentru telefoane si tablete, care ruleaza de pe serverul Dualsoft sau al clientului).
Vladimir Peta, director general al Dualsoft: ”La inceputul acestui an am redus preturile licentelor la jumatate, intrucat am inceput sa incasam mai mult din comercializarea de upgrade-uri. Ne-am propus, de asemenea o stabilizare a incasarilor,in conditiile in care in 2012 cifra de afaceri a inregistrat un usor regres fata de 2011, pana la nivelul de 0,17 milioane de euro si - chiar daca in prima jumatate a anului trecut - vanzarile au avut o evolutie optima, conjunctura politico-economica nefavorabila si-a spus ulterior cuvantul. De altfel, segmentul propriu de activitate s-a inscris pe un trend descendent continuu incepand din 2009, ceea ce nu ne-a impiedicat insa in 2011, datorita unui context favorabil temporar, sa obtinem o sporire de 20% a veniturilor. In 2012, cu precadere in al doilea semestru, segmentul software-ului pentru ferestre s-a contractat, insa speram ca in 2013 sa se inregistreze o usoara crestere”.
 
Total stiri publicate: 12795
12795 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK