Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home
DUALSOFT: Situatie dificila in domeniul software-ului pentru tamplarie
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 19 Iul 2010 10:32
Fereastra - DUALSOFT: Situatie dificila in domeniul software-ului pentru tamplarie | Furnizori de sisteme | Stiri

Compania Dualsoft - Timisoara este specializata in furnizarea de software specializat pentru realizarea de tamplarie din PVC si geam termoizolant, avand, in prezent, un numar de peste 1000 de parteneri. Printre producatorii care folosesc aplicatii Dualsoft, se afla si grupurile Gealan, Profine, Salamander, Spectus, Veka, Metale International si societatile Aplast, Casa Noastra, Plast Technik, Mondo Style, Optimedia, Madrugada, BDM, ADF Prod, Far Est si altele. In continuare, directorul general al firmei ofera cateva detalii referitoare la segmentul de piata specific si la activitatea din ultima perioada.

 

Vladimir Peta, director general al Dualsoft: „In cursul lui 2009, activitatea in domeniul constructiilor a scazut la aproape jumatate fata de nivelul inregistrat in 2008, iar in 2010 trendul este, de asemenea, descendent. Chiar daca la inceputul anului au fost inregistrate cateva semnale de redresare, in ansamblu situatia este mai grava decat cea din 2009, existand doar punctual aspecte pozitive. Chiar daca spre finele semestrului al doilea se preconizeaza o usoara redresare a comenzilor, acestea nu vor reusi, sa acopere pierderile consemnate de firmele din bransa. La nivelul companiei noastre ne asteptam pentru 2010 la o scadere a cifrei de afaceri de 10%. Chiar si in aceasta situatie dificila nu am recurs la masuri speciale, precum disponibilizari de personal, intrucat in cazul Dualsoft cheltuielile sunt generate de nivelul cererii. De asemenea, am continuat sa investim in produsele pe care le oferim. Astfel, am instalat un program specific pentru primul centru automat de montaj a feroneriei din tara, la firma Aplast unde pot fi realizate circa 400 de cercevele/schimb. De asemenea, in ultima perioada, am insistat in domeniul asigurarii de servicii auxiliare, cum ar fi consultanta specializata si activitatile de service”.

 
12795 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK