Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SIMONSWERK: Balamale ascunse pentru solutii arhitecturale moderne
SIMONSWERK: Balamale ascunse pentru solutii arhitecturale moderne
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Aug 2010 11:23
 
Firma Simonswerk, cu sediul central in localitatea Rheda-Wiedenbrück, din Germania, este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de balamale pentru usi, avand o experienta in acest domeniu de activitate de peste 120 de ani. Cu cei peste 500 de angajati, societatea promoveaza solutii pentru domeniile rezidential sau administrati, pentru usi de interior, de intrare, indiferent de materialele din care sunt executate (lemn, otel, aluminiu sau sticla). In cele ce urmeaza, directorul de vanzari al subsidiarei autohtone se refera la noutatile tehnice lansate pe piata internationala/locala. 
 
Radu Marchis, director de vanzari al Simonswerk Romania: "Compania noastra reprezinta unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de balamale pentru usi Germania, avand o experienta in domeniu de peste 120 de ani. Produsele Simonswerk sunt disponibile pe majoritatea pietelor europene, fiind lider pe multe dintre acestea. Adaptarea rapida la cerintele partenerilor, calitatea serviciilor/asistentei tehnice oferite, precum si performantele produselor reprezinta parghiile principale care asigura succesul nostru. In prezent, promovam gama de balamale Tectus, la care a fost optimizat recent sistemul de reglaj. Mecanismul se ajusteaza pe inaltime fara a utiliza pene de fixare si de sustinere a usii. Astfel, ansamblul devine confortabil si fiabil. De asemenea, a crescut capacitatea de incarcare pentru modelele de feronerie TE 340 3D si TE 540 3D. Noile sortimente sunt simplu de reglat si se integreaza armonios cu usa la care sunt instalate. Capacitatile de incarcare sunt cuprinse intre 40 kg si 200 kg, iar finisajele sunt disponibile in variante diverse (otel inoxidabil, nichelat si alamiu lucios). De asemenea, gama de sisteme de balamale complet ascunse promovate de Simonswerk a fost completata cu noi modele pentru placari cu materiale avand grosimi de maximum 8 mm, ceea ce confera noi posibilitati de configurare pentru arhitectura interioara".
 
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK