Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SIMONSWERK isi consolideaza renumele in domeniul balamalelor
SIMONSWERK isi consolideaza renumele in domeniul balamalelor
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Mai 2011 10:05
 
Compania Simonswerk, cu sediul central in localitatea Rheda-Wiedenbrück, din Germania, este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de balamale pentru usi, avand o experienta de peste 120 de ani in acest domeniu de activitate. Societatea dispune de aportul a peste 500 de angajati, oferta acoperind toate solicitarile din domeniile rezidential si administrativ atat pentru usi de interior, cat si pentru cele de intrare (confectionate din lemn, otel, aluminiu sau sticla). Revigorarea resimtita recent in economia Germaniei, precum si cea consemnata pe unele dintre pietele deservite din Europa constituie premisele care au dus la o crestere a cererii de produse. In continuare, Radu Marchis, director general al subsidiarei din Romania se refera la cateva din aspectele esentiale ale activitatii firmei.
 
Cum a fost gestionata criza economica la nivelul companiei pe care o reprezentati?
Din punct de vedere financiar, se poate afirma ca situatia este favorabila, anul 2010 fiind incheiat cu o cifra de afaceri in valoare de 68 de milioane de euro, in crestere cu aproximativ 4,3% fata de 2009. Din totalul incasarilor, peste 36% au provenit din activitatea de export, fapt ce releva ca fenomenul de reluare a crestrerii economice a demarat si in afara Germaniei. Conform estimarilor noastre, evolutii remarcabile pe plan comunitar au fost consemnate in Marea Britanie si Polonia, unde vanzarile s-au majorat in mod semnificativ. Datele oficiale indica o majorare a livrarilor pe pietele de export cu o medie de 2,2%, cele mai importante destinatii externe pentru produsele noastre ramanand Austria si Elvetia - regiuni unde se pune un accent deosebit pe calitate.
 
Precizati cele mai importante inovatii implementate in ultima perioada.
In 2010, a fost finalizat un amplu proces de optimizare si completare a seriilor de balamale, in vederea adaptarii la cerintele arhitecturale moderne. Este vorba, in principal, despre dezvoltarea gamei Tectus, care include, in prezent, balamale destinate echiparii usilor cu un gabarit superior. De asemenea, recent a fost lansata o noua versiune a modelelor Baka Protect. O noutate absoluta este constituita de includerea in gama Siku a unui sistem de balamale cilindrice destinate montajului la usile de intrare realizate din PVC.
 
Care sunt principalele avantaje caracteristice pentru oferta Simonswerk?
Dupa cum am rezulta din analiza opiniilor exprimate de partenerii nostri, beneficiile colaborarii cu Simonswerk sunt multiple, pornind de la timpul scurt de implementare a inovatiilor la solutii specifice solicitate de parteneri, continuand cu diversitatea serviciilor puse la dispozitia clientilor si terminand cu inalta performanta a modelelor promovate, verificata permanent conform unor criterii foarte exigente.
 
Ce perspective sunt previzibile pe termen scurt?
Date fiind conditiile speciale in care ne derulam activitatea in aceasta perioada, unul dintre obiectivele stabilite este constituit de optimizarea structurii productiei, prin derularea unor programe substantiale de investitii. Astfel, pentru acest an este planificata alocarea unor fonduri in valoare de 3,6 milioane de euro, destinate perfectionarii tehnologiilor de stantare si celor de prelucrare a suprafetelor. Datorita pozitiei pe care o detinem in prezent pe piata de profil din Europa, este de asteptat ca, in anul fiscal 2011, sa consemnam o noua majorare a veniturilor in toate regiunile in care desfasuram operatiuni comerciale, inclusiv in Romania.

 
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK