Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - URBAN: Vanzare de utilaje, direct de la stand
URBAN: Vanzare de utilaje, direct de la stand
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Apr 2010 14:44
Farcasiu_Urban.jpg
Compania Urban C & O promoveaza pe piata din Romania utilaje fabricate sub marcile Urban si Schirmer, destinate fabricatiei de tamplarie termoizolanta. Reprezentanta autohtona are, pe plan local, peste 300 de parteneri - reprezentand firme specializate in productia de ansambluri de ferestre/usi. In cele ce urmeaza este prezentata opinia administratorului societatii cu privire la participarea in cadrul expozitiei de tamplarie termoizolanta Fensterbau/Frontale 2010.
 
 
 
Ovidiu Farcasiu, administrator Urban C & O: "Am constatat faptul ca -si in acest an - interesul pentru targul de la Nurnberg - cel mai important eveniment al industriei internationale de tamplarie termoizolanta - s-a mentinut la un nivel foarte ridicat. Standul nostru a fost permanent vizitat de clienti existenti sau potentiali - atat din Romania, cat si din alte state unde ne derulam activitatea. Un exemplu concludent este constituit de compania Aplast, care a achizitionat cu aceasta ocazie doua utilaje pentru debavurare, unul pentru debitare (Urban) si un centru de prelucrare (Schirmer). De altfel, acest lucru este considerat normal pentru companiile de un anumit calibru, care - pe de-o parte - nu-si pot permite sa lipseasca de la o astfel de manifestare si - pe de alta parte - profita de eveniment pentru a se informa in legatura cu cele mai noi sisteme si tehnologii. Dintre noutatile prezentate de Urban la editia din 2010 s-a remarcat un echipament inovator de curatare a bavurilor, caracterizat printr-o mare viteza de procesare, dotat cu doua capete (se elimina, astfel, operatiunea de intoarcere a cadrului ferestrei) si care are capacitatea de prelucrare a montantilor sudati in forma literei V. De asemenea, am promovat masini de sudura cu 6 sau 8 capete, instalatii inovatoare de montaj al feroneriei pe cercevea etc."
 
 
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK