Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SGG: Cum pot fi evitate 10% dintre accidentele produse in locuinta
SGG: Cum pot fi evitate 10% dintre accidentele produse in locuinta
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 17 Oct 2013 13:45
Alegerea tipului de sticla potrivit in functie de rolul pe care il joaca in locuinta si montarea corespunzatoare, fac din suprafetele vitrate un element de siguranta si design tot mai des adoptat de romani, potrivit Saint-Gobain Glass Romania, liderul pietei locale de sticla. "Atunci cand aleg tipul de sticla folosit pentru realizarea suprafetelor vitrate din locuinta, romanii ar trebui sa tina cont de anumite aspecte pentru a evita eventuale neplaceri. Studiile noastre au aratat ca, in cazul folosirii de sticla necorespunzatoare, exista riscul producerii a pana la 10% din accidentele din locuinta", a declarat Cosmin Popescu, Directorul de Marketing al Saint-Gobain Glass Romania.
 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left