Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ATRIUM SP komfort: Feronerie pentru ansambluri glisante de la Hautau
ATRIUM SP komfort: Feronerie pentru ansambluri glisante de la Hautau
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 17 Iun 2016 08:21
Feroneria glisanta cu oprire in pozitie din seria Atrium SP komfort poate echipa o gama extinsa de ansambluri de usi. Sistemul este adecvat pentru modele executate din toate tipurile de materialele, suportand aripi de usa cu o masa de pana 200 kg. Gratie multiplelor avantaje tehnice, produsul are capacitatea de a indeplini exigente avansate, fapt posibil gratie numeroaselor inovatii integrate. Operarea feroneriei este simpla si confortabila – caracteristici care determina ca modelul Atrium SP komfort sa se adapteze optim la orice tip de aplicatie. Produsul se distinge prin mecanismul unic de inchidere lina, precum si prin ventilatia realizata prin prin pozitionare plan-paralela. Pe langa acestea, prin combinatia inteligenta a unor tehnologii „state of the art” se reuseste unificarea tuturor avantajelor sistemelor uzuale de feronerie glisanta, oferindu-se suplimentar un confort in utilizare unic.
 
Mecanismul avansat pentru o inchidere lina
Este suficienta o rotire a manerului pentru ca aripa de usa sa se deblocheze si sa se deschida, deplasandu-se facil in pozitia de glisare. Prin aceasta miscare, se acumuleaza o cantitate de energie, care este folosita ulterior pentru a trage in mod automat usa in deschiderea cadrului, dupa impingerea manuala. De asemenea, un amortizor asigura inchiderea lina si extrem de silentioasa.
 
Ventilatie naturala cu ferestra asigurata
Printr-o rotire la 180° a manerului din pozitia inchisa a aripii de usa, ansamblul este pozitionat intr-un plan paralel, situat la o distanta de 6 mm de cadru. Fanta de ventilatie perimetrala faciliteaza, astfel, aerisirea naturala si este invizibila dinspre exterior, ceea ce contribuie la cresterea nivelului de siguranta. Practic, in aceasta pozitie fereastra ramane asigurata prin sistemul de zavorare. La cerere, sistemul este disponibil inclusiv in clasa de rezistenta RC2, pentru usile executate din PVC sau lemn stratificat. Montajul nu depinde de tipul de profil, se realizeaza prin operatiuni simple, iar posibilitatile de configurare sunt multiple. Gratie acestor avantaje indiscutabile, solutia Hautau a fost rapid adoptata de o multitudine de companii, consemnand un succes remarcabil de piata. Operarea simpla si confortabila ii entuziasmeaza pe beneficiari, iar fiabilitatea sporita a sistemului Atrium SP komfort constituie un argument solid in favoarea produsului promovat de Hautau. Informatii suplimentare, la www.hautau.de 
 
Solicita informatii suplimentare  
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left