Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - CORTIZO: Noul centru logistic de langa Bucuresti, aproape de finalizare
CORTIZO: Noul centru logistic de langa Bucuresti, aproape de finalizare
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 06 Iul 2016 09:08
Subsidiara locala a furnizorului spaniol de profile arhitecturale din aluminiu si PVC Cortizo, activa la nivel national prin intermediul punctelor de lucru din Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca si Timisoara, se afla foarte aproape de finalizarea lucrarilor la noul centru de productie si logistica, amplasat in localitatea Bolintin Deal. Conform estimarilor actuale in luna septembrie a.c. obiectivul va fi complet functional. Cu o suprafata acoperita de 10.500 mp, aceasta constructie a necesitat o investitie de 6 milioane de euro si va include o vopsitorie dotata cu tehnologii avansate de finisare, spatii destinate depozitarii, precum si o linie de asamblare a elementelor de intrerupere a puntilor termice. De asemenea, noul complex va gazdui un showroom cu o arie de 350 mp, unde vor fi expuse principalele sisteme de fererstre, usi, fatade, panouri compozite, balustrade si solutii de protectie solara aflate in portofoliul Cortizo.
 
***
Grupul iberic a fost fondat in 1972 in localitatea Padron (a Coruna) si a ajuns, in prezent, la o productie anuala ce permite executia a peste trei milioane de ferestre si mai mult de 600.000 mp de fatade ventilate. Compania este activa in 31 de tari de pe intregul mapamond si realizeaza o cifra medie de afaceri de aproximativ 419 milioane de euro. In Romania, firma spaniola a livrat solutii arhitecturale pentru proiecte reprezentative, cum ar fi, de exemplu, sediul SPP Bucuresti, cladirea de Cercetare in Stiinte Aplicate – Craiova, centrul comercial Electroputere – Craiova etc. Informatii suplimentare, la www.cortizo.com
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left