Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ARTECH PLANA - o balama ascunsa pentru design minimalist, promovata de AGB
ARTECH PLANA - o balama ascunsa pentru design minimalist, promovata de AGB
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 19 Dec 2016 13:02
Gama de feronerie oscilobatanta Artech, aflata in oferta companiei italiene AGB, se distinge prin caracteristici speciale de design, care ii permit sa raspunda celor mai exigente cerinte estetice ale arhitecturii contemporane. Artech reuseste sa scoata in evidenta frumusetea tamplariei termoizolante, transformand fereastra intr-un nou instrument de lucru pentru arhitecti si asigurand deschideri ample, liniaritate si aspect minimalist. Astfel, Artech reuseste sa aduca si in domeniul tamplariei termoizolante, prin intermediul balamalelor invizibile, designul viitorului, unde atentia pentru detalii se focalizeaza pe minimalism, conform principiului „less is more”.
 
Artech Plana este recomandata pentru executia tamplariei din PVC de mari dimensiuni
 
Din cadrul gamei Artech, se distinge modelul de balama invizibila Artech Plana, care este o solutie perfecta pentru ferestre si usi de balcon din PVC. Estetica impecabila a acesteia completeaza cu succes functionalitatea, performanta si fiabilitatea prin care se caracterizeaza Artech Plana. Minimalista pana la cel mai mic detaliu, acest tip de balama ascunsa permite constructia tamplariei din PVC de mari dimensiuni, cu sticla antiefractie si grad inalt de izolare termica, gratie portantei sale de 130 kg, care se asigura fara a fi nevoie de utilizarea unor accesorii suplimentare de montaj. Fixarea acesteia se face cu suruburi standard pentru ansamblurile din PVC, iar mecanismele interne ale balamalei sunt protejate de un capac ce impiedica eventualele depuneri de praf. Artech Plana utilizeaza elemente din tehno-polimer de ultima generatie, care favorizeaza alunecarea bratelor balamalei si impiedica aparitia coroziunii. La instalarea la profilele din PVC, balamaua se completeaza cu distantiere speciale, cu ajutorul carora se obtine pozitionarea corecta la montajul pe toc, fara a mai fi necesara utilizarea unui sablon. Miscarea modelului Artech Plana imbina rotatia cu translatia, reducand astfel spatiul necesar deschiderii. Portanta ridicata, continuitatea in miscare, reglajele ample si comode, dar mai ales usurinta la montaj (cuplarea foilor pe toc se face direct in santier) sunt caracteristicile cele mai importante care contribuie la diferentierea pe piata a acestui produs.
Producatorul italian AGB a reusit sa creeze un sistem de succes, care se distinge prin frumusete, siguranta si calitate. AGB (Alban Giacomo SpA - Italia) este unul dintre liderii mondiali ai domeniul feroneriei, care ofera solutii complete de feronerie pentru usi de interior si exterior, ferestre pivotante sau cu deschidere simpla sau oscilobatanta, precum si pentru sisteme oscilo-culisante, culisante prin ridicare sau pentru obloane. Informatii suplimentare, la www.agb.it
 
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left