Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DA DESIGN CONFORT: Servicii de reparare a tamplariei termoizolante
DA DESIGN CONFORT: Servicii de reparare a tamplariei termoizolante
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 29 Mar 2017 12:00
Compania DA Design Confort, din Bucuresti, este membra a unui grup de firme cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul tamplariei termoizolante si un portofoliu de peste 20.000 de clienti deserviti pana in prezent, iar conducerea sa a decis sa adopte, anul acesta, o strategie de afaceri axata, in principal, pe  consolidarea celor doua segmente de activitate. Infiintata anul trecut, compania DA Design Confort se va axa, astfel, in 2017 pe productia si instalarea de plase de protectie impotriva insectelor si pe activitatile de reparatii a tamplariei termoizolante. „In oferta se regasesc diverse modele de plase de protectie impotriva insectelor, fixe, cu balamale sau tip rulou, a caror caracteristica principala este gradul sporit de calitate. Acestea sunt realizate din fibra de sticla, au rezistenta foarte mare la rupere, iar ochiurile plaselor sunt foarte fine, actionand inclusiv ca o pelicula impotriva actiunii razelor ultraviolete. De asemenea, sunt realizate din materiale speciale care le impiedica sa retina praful, iar toate modelele au un raport optim calitate-pret. In domeniul lucrarilor de intretinere si reparatii, preluam comenzi din Bucuresti si judetul Ilfov pentru interventii la ferestre din PVC/aluminiu glisante sau oscilo-culisante si usi armonice”, informeaza reprezentantii firmei.
In domeniul productiei tamplariei din PVC, cealalta firma membra a grupului - Thermo Design, din Bucuresti - isi desfasoara activitatea in cadrul a trei hale cu o suprafata totala de 7.000 mp, in care functioneaza utilaje de ultima generatie ce asigura o capacitate de productie de aproximativ 650 unitati/zi. Ansamblurile integreaza profile Rehau (cu 3, 5 si 6 camere de izolare) care sunt prevazute cu armatura din otel zincat si feronerie Maco.Informatii suplimentare, la www.reparatii-termopane-official.ro 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left