Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TECTUS TE 680 3D FD, balamale ascunse pentru usi de 160 kg, cu falt
TECTUS TE 680 3D FD, balamale ascunse pentru usi de 160 kg, cu falt
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Apr 2017 12:40
Balamalele ascunse din seria TECTUS TE 680 3D FD sunt destinate instalarii la usi din lemn care au o masa de maximum 160 kg/canat. Reglajul sistemelor se realizeaza pe trei directii, iar reperele fiind complet ingropate permit obtinerea unui design continuu (de tip flush) si, in acelasi timp, faciliteaza integrarea in cadrul unor structuri liniare ale spatiilor interioare. Reperele din gama Tectus sunt deja folosite cu succes intr-o multitudine de proiecte comerciale si rezidentiale. Dezvoltarea modelului TE 680 3D FD a pornit de la necesitatea unei solutii conventionale faltuite, destinate instalarii la usile executate din lemn. Gratie proiectarii atente, aceste balamale asigura o etansare perimetrala completa si constituie un raspuns ideal la noile exigente referitoare la eficientizarea energetica a imobilelor. Practic, sistemul integreaza o garnitura speciala montata in zona de suprapunere dintre foaia de usa si rama. Pentru a se obtine un plus de performanta, necesar in cazul in care latimea benzii de suprapunere este foarte mica, utilizatorii au la dispozitie un sistem suplimentar de sigilare, din seria DS 7435. Pozitia cercevelei in raport cu ansamblul de rama se poate regla foarte usor, asigurand amplasarea optima a punctului de pivotare. Astfel, acest sistem dublu de etansare garanteaza obtinerea unor performante ridicate din punct de vedere al sustenabilitatii.
 
Nivel ridicat de etanseitate, chiar si in zona balamalelor
Ajustarea tridimensionala permite reglajul cu ±3 mm pe directie laterala si pe inaltime, respectiv cu ±1,5 mm pe adancime, sistemul fiind destinat geometriilor moderne de falt, cu o latime de 18 mm pe  cercevea. Dimensiunile balamalelor TECTUS TE 680 3D FD sunt de 250 mm lungime, 30 mm latimea elementului de rama si 40,5 mm a celui de cercevea, unghiul maxim de deschidere asigurat fiind de 180°. Finisajul este in nuanta F1, la cerere fiind disponibile si alte variante coloristice.  Avand in vedere toate acestea, sistemul TECTUS TE 680 3D FD se dovedeste a se constitui intr-o solutie optima, asigurand, in acelasi timp, un grad ridicat de sofisticare din punct de vedere tehnologic, ceea ce il recomanda pentru o gama extinsa de aplicatii ce presupun montajul usilor conventionale din lemn, faltuite, cu actionare batanta. Unul dintre avatajele majore ale produsului ramane cel dat de instalarea facila, la care se adauga ajustarea rapida si precisa. De asemenea, gratie sigilarii perimetrale, se garanteaza un nivel ridicat de etanseitate, chiar si in zona balamalelor. Informatii suplimentare, la www.simonswerk.de
Solicita informatii suplimentare
 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left