Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - IZOTEC GROUP: Noi activitati de tip CSR, pe agenda companiei
IZOTEC GROUP: Noi activitati de tip CSR, pe agenda companiei
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 30 Iun 2017 12:35
Pe langa ambitioasele programe de investitii pe care le deruleaza anul acesta si care insumeaza opt milioane de euro, producatorul de tamplarie din PVC Izotec Group, unul dintre liderii pietei de profil din Romania, se preocupa, in acelasi timp, sa se implice in actiuni sustinute de tip „corporate social responsibility” (CSR). In ultimul timp, firma s-a implicat in noi activitati practice prin care sustine mesajul „suntem alaturi de comunitatea in care ne derulam activitatea”. „Dupa ce in primavara acestui an am derulat activitati prin care am contribuit la imbunatatirea conditiilor din scolile si gradinitele din judet, recent, am primit, la randul nostru, vizita copiilor in cadrul programului «Scoala Altfel» si am fost deosebit de incantati sa le prezentam robotii care fac usile si ferestrele Izotec. Un alt segment asupra caruia ne indreptam atentia este cel sportiv - avand in vedere influenta deosebita pe care o are in desfasurarea armonioasa a comunitatii - si am decis sa sustinem si anul acesta maratonul Bate Toaca 2017, o competitie individuala de alergare montana”.
In domeniul executiei usilor/ferestrelor din PVC, Izotec Group, si-a extins, recent, gama seriilor oferite, prin initierea unui parteneriat strategic cu furnizorul Profine. Astfel, in prezent, in portofoliul producatorului se regasesc seriile IzoKlass (powered by Kommerling), IzoSense (powered by Trocal), precum si IzoConfort si IzoElite (powered by Gealan). Rezultatele financiare in crestere (28 milioane de lei in 2015 si 29 milioane de lei in 2016) si extinderea echipei de angajati de la 123 la 132 de membri in acelasi interval, indica o evolutie optima a afacerilor Izotec Group. Informatii suplimentare, la www.izotec.ro 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left